La nostra historia

A mitjans dels anys 30, els germans Domingo i Josep Ros Torrens regentaven un negoci familiar basat en el tractament i distribució de fusta. Uns anys més tard van decidir ampliar la seva gamma de productes i llançar-se a la distribució de les, en aquella època, noves canonades i plaques de fibrociment de la marca Rocalla per les teulades de la comarca.

 

En els anys seixanta s’incorpora a l’empresa Domingo Ros Escudé , fill de Domingo Ros Torrens, que va iniciar la definitiva especialització del negoci a la distribució de materials de construcció , el que va suposar un canvi decisiu cap a un sector amb grans expectatives de creixement, i va traslladar les instal · lacions de l’empresa a la seva adreça actual, amb una superfície total de 1.000 m2 a la Ronda Comte d’Urgell.

Però és el 1990, amb l’entrada a la gerència de la tercera generació formada per Domenec i Ramon M. Ros Graells , quan l’empresa fa un salt important en la seva trajectòria de creixement i s’amplien els serveis amb la compra d’un primer camió-ploma de dos eixos, així com la capacitat d’estoc, per a això es va disposar a partir de llavors d’una parcel · la de 10.000 m2 a la carretera de Tàrrega.

El nostre present

Com a conseqüència del seu continu creixement i expansió, el 1993 l’empresa familiar es formalitza com Materials Ros, SL , i es decideix la incorporació de noves famílies de productes , a més de ampliar i renovar la flota de vehicles per aconseguir la màxima competitivitat i oferir un servei integral al client.

Actualment, la àmplia gamma de productes i serveis de Materials Ros ens permet donar tot tipus de solucions en la construcció , sense oblidar el tracte de proximitat amb els nostres clients, que tan bon resultat ha donat des de la fundació de l’empresa per part nostres avis.

 

Una jove empresa amb més de 80 anys d’història, que dedica tots els seus esforços a millorar cada dia